Skip to main content

Tilaa ilmainen jäteöljyn nouto yhdellä soitolla

Noudamme kaikki yli 800 litran erät kierrätykseen kelpaavaa jäteöljyä veloituksetta.

Soita 0800 07800
Meilaa [email protected]

Jäteöljyn polttaminen on luvanvaraista ja likaista hommaa, siinä nokeentuu katto ja omatunto. Soita siis meille, Haminan jalostamomme regeneroi kaiken Suomesta kerätyn jäteöljyn, jo nyt yli 60 miljoonaa litraa jäteöljyä vuodessa huippulaatuiseksi perusöljyksi. Suomen talous ja luonto kiittävät sinua!

Snowmobile

Perusöljymme on kiertänyt maailmaa

Olemme suomalainen, Haminassa toimiva korkean ympäristöteknologian yritys. Keräämme jäteöljyä ja regeneroimme sen takaisin perusöljyksi.

Voimme regeneroida käytetyn voiteluöljyn takaisin perusöljyksi lukemattomia kertoja. Nyt käytössäsi oleva voiteluöljy tulee olemaan käytössä siis pitkälle tulevaisuuteen. Näin vähennämme CO₂ päästöjä, emmekä tarvitse raakaöljyä tuotannossamme lainkaan.

Maailman arvostaminen on Tecoilin perusta

Maailmamme on meille arvokas, samoin raaka-aineemme, käytetty voiteluöljy. Suhtaudumme arvostuksella myös asiakkaisiimme, kumppaneihimme, työkavereihimme ja ympäristöömme.  

Työkulttuurimme perustuu arvostukseen ja toimintaamme johdetaan selkein liiketoimintatavoittein. Toimintamallimme on ekologisesti kestävä ja taloudellisesti kannattava. Tämän voimme osoittaa luotettavin mittauksin ja numeroin.  

4 tapaamme toimia

Tuotantomallimme tuottaa vähän päästöjä, käyttää vähän energiaa ja toimii pienillä kuluilla, mutta tuottaa tehokkaasti korkealuokkaisa tuotteita. Meidän missiomme on saada rajalliset resurssit kestämään rajattomasti.

Keräys­palvelumme tekee jäteöljyn kierrättämisestä helppoa

Tilaa jäteöljyn nouto maksuttomasta palvelunumerostamme 0800 07800 tai sähköpostitse [email protected]

Noudamme veloituksetta kaikki regenerointiin kelpaavat, yli 800 litran jäteöljyerät ympäri Suomen. Annamme mielellämme lisätietoja keräilystä ja öljyjen väliaikaisesta varastoinnista, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Visiomme on muuttaa voiteluöljy loputtomasti regeneroitavaksi huipputuotteeksi, ja jäteöljyn keräys on konkreettinen tapa toteuttaa sitä. Keräämme käytetyt voiteluöljyt asiakkailtamme ja varmistamme, että jokainen pisara jäteöljyä päätyy regeneroitavaksi.

Regenerointi­laitoksemme toimii vihreällä vedyllä

Olemme sitoutuneita käyttämään parasta mahdollista teknologiaa (best available technology, BAT). Regenerointiin käytämme omassa laitoksessamme valmistettua vihreää vetyä ja tavoitteemme on olla hiilineutraali vuonna 2025.

Korkealuokkaisia tuotteita pienillä päästöillä

Ilmastonmuutoksen torjunta ja teknologian nopea kehittyminen tiukentavat tuotteillemme asetettuja laatuvaatimuksia. Muutamme jäteöljyn API Gruop II/III laadun perusöljyksi ekologisesti kestävällä ja taloudellisesti kannattavalla tavalla.

Vaikutamme ja ajamme konkreettista muutosta

Tavoitteemme on tehdä jäteöljyn regeneroinnista itsestäänselvä asia. Pyrimme saamaan tämän viestin läpi niin poliitiikan ja teollisuuden päättäjille kuin kuluttajillekin.

Lue lisää toimintapolitiikastamme.

”Regenerate, reuse & repeat ad infinitum.

Merkittävästi vähemmän CO₂ päästöjä