Skip to main content
Snowmobile

Perusöljymme on kiertänyt maailmaa

Olemme suomalainen, Haminassa toimiva korkean ympäristöteknologian yritys.

Voimme regeneroida käytetyn voiteluöljyn takaisin perusöljyksi lukemattomia kertoja. Nyt käytössäsi oleva voiteluöljy tulee olemaan käytössä siis pitkälle tulevaisuuteen. Näin vähennämme CO₂ päästöjä, emmekä tarvitse raakaöljyä tuotannossamme lainkaan.

Maailman arvostaminen on Tecoilin perusta

Maailmamme on meille arvokas, samoin raaka-aineemme, käytetty voiteluöljy. Suhtaudumme arvostuksella myös asiakkaisiimme, kumppaneihimme, työkavereihimme ja ympäristöömme.  

Työkulttuurimme perustuu arvostukseen ja toimintaamme johdetaan selkein liiketoimintatavoittein. Toimintamallimme on ekologisesti kestävä ja taloudellisesti kannattava. Tämän voimme osoittaa luotettavin mittauksin ja numeroin.  

4 tapaamme toimia

Tuotantomallimme tuottaa vähän päästöjä, käyttää vähän energiaa ja toimii pienillä kuluilla, mutta tuottaa tehokkaasti korkealuokkaisa tuotteita. Meidän missiomme on saada rajalliset resurssit kestämään rajattomasti.

Keräys­palvelumme tekee käytetyn voiteluöljyn kierrättämisestä helppoa

Tilaa nouto maksuttomasta palvelunumerostamme 0800 07800 tai sähköpostitse [email protected]

Noudamme veloituksetta kaikki regenerointiin kelpaavat, yli 800 litran erät ympäri Suomen. Annamme mielellämme lisätietoja keräilystä ja öljyjen väliaikaisesta varastoinnista, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Visiomme on muuttaa voiteluöljy loputtomasti regeneroitavaksi huipputuotteeksi, ja sujuva keräyspalvelu on siinä avainasemassa. Keräämme käytetyt voiteluöljyt asiakkailtamme ja varmistamme, että jokainen pisara päätyy regeneroitavaksi.

Regenerointi­laitoksemme toimii vihreällä vedyllä

Olemme sitoutuneita käyttämään parasta mahdollista teknologiaa (best available technology, BAT). Laitoksemme käyttää itse tuottamaamme vihreää vetyä ja on jo käytännössä hiilineutraali. Tavoitteemme on saavuttaa täydellinen hiilineutraalius vuoteen 2025 mennessä.

Korkealuokkaisia tuotteita pienillä päästöillä

Ilmastonmuutoksen torjunta ja teknologian nopea kehittyminen tiukentavat tuotteillemme asetettuja laatuvaatimuksia. Valmistamme API Gruop II+ perusöljyä ekologisesti kestävällä ja taloudellisesti kannattavalla tavalla.

Vaikutamme ja ajamme konkreettista muutosta

Tavoitteemme on tehdä voiteluöljyn regeneroinnista itsestäänselvä asia. Pyrimme saamaan tämän viestin läpi niin poliitiikan ja teollisuuden päättäjille kuin kuluttajillekin.

Lue lisää toimintapolitiikastamme.

”Regenerate, reuse & repeat ad infinitum.

Merkittävästi vähemmän CO₂ päästöjä